Проекти

 • Жилищна сграда, разширение Север

  "ЕИС - строителна компания" ООД е изпълнител на грубия строеж на тази сграда, с разгъната застроена площ 2000 кв.м, находяща се в Дървеница за срок от 90 календарни дни.

 • Жилищна сграда с гаражи в ж.к. Люлин

  Жилищна сграда, находяща се в  ж.к. "Люлин". ЕИС се зае с кофражни, армировъчни и бетонови работи, зидария, топлоизолация, гипсови мазилки,подови замазки, изграждане на електроинсталационна мрежа. Срокът на изпълнение е 60 календарни дни.

 • Жилищни сгради 18 и 19 от комплекс "Макси"

   "Макси" е ексклузивен като концепция, приветлив и проектиран с голямо внимание към детайла затворен жилищен комплекс. ЕИС е главен изпълнител на грубия строеж, полагането на основите и мазилката. Възложеното задане е изпълнено съобразно...

 • Жилищна сграда с гаражи - м. Витоша - ВЕЦ Симеоново, блок 29

  Жилищен комплекс "Макси" - 3500 кв.м. застроена площ, само за 62 календарни дни! Наш ангажимент към инвеститора е изграждането на груб строеж, съобразно поставените срокове.

 • Втори етап на строеж - Жилищна сграда с гаражи - м. Витоша - ВЕЦ Симеоново, блок 29

  Във втория етап на строеж на комплекс "Макси", в рамките на 150 календарни дни са изградени 9850 кв.м. Срокът на строителство е съобразен с технологичното време, необходимо за влагане на материалите. Търсеният ефект е максимално качество за...