Висока енергийна ефективност чрез саниране и рехабилитация;

Като част от строителната ни дейност работим и по проекти за саниране и рехабилитация на сгради.
В нашето портфолио ще намерите  проекти за енергийна ефективност, възложени както от частни лица така и обществени поръчки.
Напоследък все по-актуално стана санирането и повишаване на енергийната ефективност на панелни сгради чрез поставяне на допълнителна топлоизолация. Санирането и реновиране на сградите има благоприятен ефект в няколко посоки: подобрява се комфорта на ползвателите, удължава се живота на сградите, освежава се фасадата, което ги прави да изглеждат по-приветливи.
Предлагаме и цялостно реновиране и рехабилитация на фасада, подмяна на дограма и други дейности, които допринасят за по-добри условия за работа и живот на клиента и водят до по-добра енергийна ефективност.

За да намалим топлинните загуби на сградите, използваме различни технологии, полагаме  изолационни материали със специфични характеристики, вата, минерални мазилки.

Годините опит ни показаха, че най-ефективна е външната изолация – на фасадата, основата и пода. Добре направената топлоизолация намалява значително разходите за отопление на сградата и подобрява комфорта й.